Velstandslefsa

kommentΛrt: Søndmørsposten

Vi har, fra vårt nettverk av lokale korrespondenter og via kommunikasjonssystemet diktakt rørpost & satelitt, noe forsinket mottatt nedenstående gledelige oppdatering fra et vestlandssamfunn, nærmere bestemt Vartdalstrandens herred på Sunnmøre:

soendmoerspostenjanuar1896

Faksimile: Sundmørsposten

diktakt oppfatter at situasjonen i Vartdalstrandens herred dengang fortonte seg som den rake motsetning til hva vi nå i 2017 daglig kan observere i våre egne nære omgivelser; tidene forandrer seg stadig, allting flyter, men mennesket kan på tross av dette ubestridelige faktum allikevel ikke bade to ganger i den samme elven osv, osv, og her er jo snart ikke annet enn galne og døvstumme.

Bohemer og drikkara er det vel heldigvis akkurat passe med.

Rediktoratet mottar gjerne rapporter fra vestlandet også i fremtiden, og da spesielt dersom ståa skulle endre seg vesentlig.

kommenter diktakten

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s